dijous, 6 d’agost del 2009

La tonyina australiana

Com us vaig prometre fa uns dies, avui us puc ensenyar alguna imatge de la varietat en alguns dels productes envasats en aquest país, en concret: la tonyina. Aquestes fotos són només algunes de les moltes varietats que hi podem trobar.
No n'he fet més perquè, com podreu imaginar, desprès de veure a un tipet dins del supermercat fent fotos a les llaunes de tonyina, els dependents no me miraven amb massa bona cara...
Salut!


La primera no podia ser altra que una amb un nom molt suggerent...jeje...

Aquesta amb tomaca i ceba caramelitzada...


Amb tomaca i pebrera verda... ideal per a les amanides, no?

Amb tomaca seca i alfàbrega...perfecta per a la pasta, no?


Amb curri roig...no tinc ni idea què és...jeje...jo pensava que sempre era groc!


Troços en aigua!!...evidentment 98% lliure de greix...

Amb chilli dolç...els encisa el chilli, sobretot el "hot" (picant)

Aquí teniu una mostra dels prestatges on està la tonyina...bé, el primer per la dreta és salmó en llauna (gairebé les mateixes varietats), però els altres tres són tots de varietats de tonyina...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Didac!!! porta-me'n una d'eixes en tomaca i ceba caramelitzada!!!!, mmmmmm... deu d'estar bonissim!!!!!

Anònim ha dit...

Eixe comentari anterior és meu. Sóc Lali. Jejejejeje.