dissabte, 15 de març del 2008

Tolosa

Tolosa és una ciutat bonica, la veritat és que el centre m'agrada... però és de rajola... tota de rajola roja. Com a mostra aquí teniu la fotografia de la plaça del Capiloli (foto a sota: a la meua esquena estaria l'ajuntament). És extrany, i més venint d'on venim, on totes les cases estan fetes de pedra.
Realment no hi ha res que m'haja cridat més l'atenció que aquest color roig que impregna cada cantó. Potser el riu... aquí cada ciutat té un riu, i no un rierolet o un riu Sec com tots els nostres pobles, sinó un riu gran de veritat, el Garona (foto a sota). Una ciutat amb riu és més ciutat que una sense aquest curs d'aigua creuant la vida dels seus habitants.
I què més... doncs no sé, perque per ara la meua vida està dedicada a anar a la facultat i tornar a la residència. Això sí, no es tracta d'una residència com el que jo pensava que seria. Es tracta de petits estudis (bueno, potser per a la ministra serien grans mansions) però que per a estar uns mesos són perfectes. Té un petit bany, i una cambra amb un llit, una taula per menjar i una per treballar i una cuina. Poques coses més, però no em fa falta res més.
Intentaré mantindre-vos informats i espero que aquesta inicitiva del blog no siga qüestió d'un sol dia.

Salut!