dimecres, 26 de març del 2008

València feixista?

Avui al Levante he pogut veure un video d'una panda de neo-nazis fent de les seues... avui és notícia perquè els descerebrats han penjat videos en la xarxa per a mostrar en què s'entretenen per les nits, però tots els dies ocorren fets d'aquest tipus que no ixen en cap mitjà i ens els que mai hi ha cap detingut... en Castelló ara fa un mes a un jove li van gravar una esvàstica a la cara amb una navalla, en les darreres festes de la Magdalena el casal popular va ser agredit en diverses ocasions en les que es va clavar una navalla a un jove... detinguts?... espereu asseguts.
En el nostre país, l'extrema dreta se sent tan forta que es permet agredir i penjar videos en internet, se sent tant protegida i amparada pels polítics i les "forces de seguretat" que ixen tots els caps de setmana de "cacera"... i és que són tan bons xiquets que fins i tot se'ls permet tots els anys manifertar-se contra la immigració en els barris on més immigrans hi viuen... aquesta connivència dels poders públics amb l'extrema dreta però, no és nova, des de les bombes a Fuster i Sanchis Guarner, passant per les contínues agressions i acabant per l'assassinat polític de Guillem Agulló, l'extrema dreta s'ha vist amb la llibertat d'agredir i assassinar savent que tenen el vist-i-plau dels que manen i que les seues accions no es veuran castigades... qui sap si fins i tot són recompensades!...

Però bé, no és la meua intenció fer més resó dels videos d'aquests neo-nazis, però crec que paga la pena que en vegeu un parell per a què, aquells que encara no ho cregueu, obriu els ulls un poc més. En un dels videos, amb l'aclaridor nom de "Limpia Barona" (Barona és un barri de València), se'ns mostra una brutal pallissa a un immigrant entre les rialles dels agressors, mentre que en l'altre es pot veure com destrueixen un contenidor mitjançant un explosiu casolà... si açò passés al centre de Bilbao en tant de a València...

Salut! i Canya al Feixisme!

PD:
Bé, els enllaços ja no funcionen perquè Youtube ha retirat els videos de la seua web... si és que no hi ha res com eixir en els mitjans... així que els he llevat.

1 comentari:

Uri ha dit...

Ostias, doncs he arribat tard i no he pogut veure els videos...però crec que millor no perdre el temps amb aquesta panda de fills de puta sense estudis, que promouen una ideologia estúpida, que en la majoria de casos, ni tan sols coneixen.

I a sobre, com molt bé reflexiones al final, si la violència hagués vingut de l'altra banda, les detencions s'haguéssin multiplicat.

En fi...


Salut!